Име ArciTech – Сет за прифаќање на фронт за внатрешна фиока / Сива
Финиш сива
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
7554 ArciTech сет прифатник на фронт со внатрешна фиока сив 438 ден. по ком.