Име ArciTech – Сет за прифаќање на фронт за внатрешна фиока / Антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
92488 ArciTech сет прифатник на фронт со внат.фиока антрацит 438 ден. по ком.