Име ArciTech 218/94mm DesignSide Антрацит
Димензии H=218/94mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 124mm/ DesignSide конектор / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
1277 ArciTech 218/94mm L=500mm DesignSide Антрацит 4913 ден. по ком.
/ ArciTech 218/94mm L=450mm DesignSide Антрацит 4698 ден. по ком.
/ ArciTech 218/94mm L=400mm DesignSide Антрацит 4648 ден. по ком.
/ ArciTech 218/94mm L=350mm DesignSide Антрацит 4626 ден. по ком.
/ ArciTech 218/94mm L=300mm DesignSide Антрацит 4558 ден. по ком.