Име ArciTech 250/126mm DesignSide Антраци
Димензии H=250/126mm L=500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 124mm/ DesignSide конектор / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
1279 ArciTech 250/126mm L=500mm DesignSide Антрацит 5622 ден. по ком.