Име ArciTech H=094mm – Бела
Димензии H=94mm/ L=500mm
Финиш Бела
Производител Kesseboehmer
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
AR-94/500-W ArciTech H=94mm L=500mm Бела 2968 ден. по ком.
AR-94/450-W ArciTech H=94mm L=450mm Бела 2858 ден. по ком.
AR-94/400-W ArciTech H=94mm L=400mm Бела 2770 ден. по ком.
AR-94/350-W ArciTech H=94mm L=350mm Бела 2710 ден. по ком.
AR-94/300-W ArciTech H=94mm L=300mm Бела 2512 ден. по ком.

Category: