Име ArciTech H=094mm Внатрешна фиока – Антрацит
Димензии H=94mm/ L=300,350,400,450,500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет задни држачи / сет држачи за фронт за внатр.фиока / алуминиумски преден профил 1м / сет капачиња
Шифра Опис Цена
AR-V94/500-A ArciTech – внатрешна ф. H=94mm L=500mm Антрацит 5093 ден. по ком.
AR-V94/450-A ArciTech – внатрешна ф. H=94mm L=450mm Антрацит 4995 ден. по ком.
AR-V94/400-A ArciTech – внатрешна ф. H=94mm L=400mm Антрацит 4913 ден. по ком.
AR-V94/350-A ArciTech – внатрешна ф. H=94mm L=350mm Антрацит 4859 ден. по ком.
AR-V94/300-A ArciTech – внатрешна ф. H=94mm L=300mm Антрацит 4679 ден. по ком.

Category: