Име ArciTech H=094mm – Шампањ
Димензии H=94mm / L=300,350,400,450,500mm
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Напомена Фиоките може да се надградат со Actro 5D PUSH TO OPEN
Шифра Опис Цена
AR-94/500-CH ArciTech Н=94mm/ L=500mm Шампањ 2968 ден. по ком.
AR-94/450-CH ArciTech Н=94mm/ L=450mm Шампањ 2754 ден. по ком.
AR-94/400-CH ArciTech H=94mm L=400mm Шампањ 2666 ден. по ком.
AR-94/350-CH ArciTech H=94mm L=350mm Шампањ 2820 ден. по ком.
AR-94/300-CH ArciTech H=94mm L=300mm Шампањ 2418 ден. по ком.

Category: