Име ArciTech H=126 Антрацит
Димензии H=126mm L=500mm
Финиш Antracit
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1297 ArciTech H=126mm L=500mm Антрацит 3494 ден. по ком.