Име ArciTech H=126mm – Бела
Димензии H=126mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1267 ArciTech H=126mm L=500mm Бела 3848 ден. по ком.

Category: