Име ArciTech H=126mm – Шампањ
Димензии H=126mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
AR-126/500-CH ArciTech H=126mm/ L=500mm шампањ 3830 ден. по ком.

Category: