Име ArciTech H=186/126mm Шампањ
Димензии H=126/186mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
1214 ArciTech Н=126mm/186mm L=500mm 3942 ден. по ком