Име ArciTech H=186/94 – Антрацит
Димензии H=94/186 L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / 2x релинзи / држачи за релинзи / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-A ArciTech H=94/186 L=500mm Антрацит 3708 ден. по ком.
AR-186/94-450-A ArciTech H=94/186 L=450mm Антрацит 3568 ден. по ком.
AR-186/94-400-A ArciTech H=94/186 L=400mm Антрацит 3460 ден. по ком.
AR-186/94-350-A ArciTech H=94/186 L=350mm Антрацит 3386 ден. по ком.
AR-186/94-300-A ArciTech H=94/186 L=300mm Антрацит 3156 ден. по ком.

Category: