Име ArciTech H=186/94mm – Бела
Димензии H=94/186mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можност за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-W ArciTech H=94/186mm L=500mm Бела 3700 ден. по ком.
AR-186/94-450-W ArciTech H=94/186mm L=450mm Бела 3568 ден. по ком.
AR-186/94-400-W ArciTech H=94/186mm L=400mm Бела 3460 ден. по ком.
AR-186/94-350-W ArciTech H=94/186mm L=350mm Бела 3386 ден. по ком.
AR-186/94-300-W ArciTech H=94/186mm L=300mm Бела 3156 ден. по ком.

Category: