Име ArciTech H=186/94mm Внатрешна фиока – Антрацит
Димензии H=94/186mm L=300,350,400,450,500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет задни држачи / сет држачи за фронт за внатр.фиока Н=186мм / алуминиумски преден профил 1м / попречен релинг за фронт на фиока 1м / сет капачиња / сет релинзи
Шифра Опис Цена
AR-V186/94-500-А ArciTech – внатрешна ф. H=186/94mm L=500mm Антрацит 7702 ден. по ком.
AR-V186/94-450-А ArciTech – внатрешна ф. H=186/94mm L=450mm Антрацит 7582 ден. по ком.
AR-V186/94-400-А ArciTech – внатрешна ф. H=186/94mm L=400mm Антрацит 7474 ден. по ком.
AR-V186/94-350-А ArciTech – внатрешна ф. H=186/94mm L=350mm Антрацит 7400 ден. по ком.
AR-V186/94-300-А ArciTech – внатрешна ф. H=186/94mm L=300mm Антрацит 7170 ден. по ком.

Category: