Име ArciTech H=186/94mm – Шампањ
Димензии H=94/186mm L=300,350,400,450,500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи x2ком. / држачи за релинг х2ком. / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-CH ArciTech Н=94mm/186mm L=500mm 3344 ден. по ком.
AR-94/186-450-CH ArciTech Н=94mm/186mm L=450mm 3240 ден. по ком.
AR-94/186-400-CH ArciTech Н=94mm/186mm L=400mm 3140 ден. по ком.
AR-94/186-350-CH ArciTech Н=94mm/186mm L=350mm 3074 ден. по ком.
AR-94/186-300-CH ArciTech Н=94mm/186mm L=300mm 2864 ден. по ком.