Име ArciTech H=186/94mm DesignSide – Антрацит
Димензии H=94/186mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / сет водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет DesignSide адаптер 92mm/ сет DesignSide конектор / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-DS-А ArciTech 186/94mm L=500mm DesignSide Антрацит 4742 ден. по ком.
AR-186/94-450-DS-А ArciTech 186/94mm L=450mm DesignSide Антрацит 4644 ден. по ком.
AR-186/94-400-DS-А ArciTech 186/94mm L=400mm DesignSide Антрацит 4562 ден. по ком.
AR-186/94-350-DS-А ArciTech 186/94mm L=350mm DesignSide Антрацит 4508 ден. по ком.
AR-186/94-300-DS-А ArciTech 186/94mm L=300mm DesignSide Антрацит 4328 ден. по ком.
93287 ArciTech Designside сет надградба стакло L500mm 2377 ден. по ком.

Category: