Име ArciTech H=186/94mm DesignSide – Бела
Димензии H=94/186mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / сет водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет DesignSide адаптер 92mm/ сет DesignSide конектор / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-DS-W ArciTech H=94/186mm L=500mm DesignSide Бела 5220 ден. по ком.
AR-186/94-450-DS-W ArciTech H=94/186mm L=450mm DesignSide Бела 5110 ден. по ком.
AR-186/94-400-DS-W ArciTech H=94/186mm L=400mm DesignSide Бела 5022 ден. по ком.
AR-186/94-350-DS-W ArciTech H=94/186mm L=350mm DesignSide Бела 4962 ден. по ком.
AR-186/94-300-DS-W ArciTech H=94/186mm L=300mm DesignSide Бела 4764 ден. по ком.
93287 ArciTech Designside сет надградба стакло L500mm 2615 ден. по ком.

Category: