Име ArciTech H=186/94mm DesignSide Бела
Димензии H=94/186mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 92mm/ DesignSide конектор / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
1274 ArciTech H=94/186mm L=500mm DesignSide Бела 4598 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/186mm L=450mm DesignSide Бела 4612 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/186mm L=400mm DesignSide Бела 4562 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/186mm L=350mm DesignSide Бела 4540 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/186mm L=300mm DesignSide Бела 4472 ден. по ком.