Име ArciTech H=186/94mm DesignSide – Шампањ
Димензии H=94/186mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / сет водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 92mm/ DesignSide конектор / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-DS-CH ArciTech H=94/186mm L=500mm DesignSide 5255 ден. по ком.
AR-186/94-450-DS-CH ArciTech H=94/186mm L=450mm DesignSide 5145 ден. по ком.
AR-186/94-400-DS-CH ArciTech H=94/186mm L=400mm DesignSide 5057 ден. по ком.
AR-186/94-350-DS-CH ArciTech H=94/186mm L=350mm DesignSide 5107 ден. по ком.
AR-186/945-300-DS-CH ArciTech H=94/186mm L=300mm DesignSide 4799 ден. по ком.
93287 ArciTech Designside сет надградба стакло L500mm 9122988 2615 ден. по ком.

Category: