Име ArciTech H=186/94mm TopSide – Шампањ
Димензии H=186/94mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / TopSide надградба 92mm / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-186/94-500-TS-CH ArciTech H=94/186mm TopSide L=500mm 5415 ден. по ком.

Category: