Име ArciTech H=186/94mm TopSide Шампањ
Димензии H=186/94mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / TopSide надградба 92mm / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
1253 ArciTech H=94/186mm L=500mm 4893 ден. по ком.