Име ArciTech H=218/126mm – Антрацит
Димензии H=126/218mm L=500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / TopSide надградба 92mm / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-218/126-500-A ArciTech H=126/218mm L=500mm Антрацит 4555 ден. по ком.

Category: