Име ArciTech H=218/126mm Бела
Димензии H=126/218mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
1270 ArciTech H=126/218mm L=500mm Бела 4140 ден. по ком.