Име ArciTech H=218/126mm DesignSide – Антрацит
Димензии H=218/126mm L=500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / сет водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет DesignSide адаптер 92mm/ сет DesignSide конектор / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-218/126-500-DS-A ArciTech 218/126mm L=500mm DesignSide Антрацит 5565 ден. по ком.
93287 ArciTech Designside сет надградба стакло L500mm 2377 ден. по ком.

Category: