Име ArciTech H=218/126mm DesignSide Бела
Димензии H=126/218mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 92mm/ DesignSide конектор / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
1273 ArciTech H=126/218mm L=500mm DesignSide Бела 5538 ден. по ком.