Име ArciTech H=218/126mm DesignSide – Шампањ
Димензии H=126/218mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 92mm / DesignSide сет стакло со конектори / сет задни држачи / фронт конектори / сет капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-218/126-500-DS-CH ArciTech H=126/218mm L=500mm DesignSide сет стакло 7727 ден. по ком.

Category: