Име ArciTech H=218/126mm TopSide – Антрацит
Димензии H=126/218mm L=500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет TopSide надградба / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња
Шифра Опис Цена
AR-218/126-500-TS-A ArciTech H=126/218mm L=500mm Антрацит 6171 ден. по ком.

Category: