Име ARCITECH H=218/126MM TOPSIDE бела
Димензии H=126/186mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / TopSide надградба 92mm / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
1254 ArciTech H=126/186mm L=500mm ТopSide бела 5627 ден. по ком.