Име ArciTech H=218/94 – Антрацит
Димензии H=94/218 L=500,450,400,350,300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релинг / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можност за вградување среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-218/94-500-A ArciTech H=94/218 L=500mm Антрацит 3802 ден. по ком.
AR-218/94-450-A ArciTech H=94/218 L=450mm Антрацит 3662 ден. по ком.
AR-218/94-400-A ArciTech H=94/218 L=400mm Антрацит 3554 ден. по ком.
AR-218/94-350-A ArciTech H=94/218 L=350mm Антрацит 3480 ден. по ком.
AR-218/94-300-A ArciTech H=94/218 L=300mm Антрацит 3250 ден. по ком.

Category: