Име ArciTech H=218/94 Антрацит
Димензии H=94/218 L=500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис H=94/186 L=500mm
Шифра Опис Цена
1285 ArciTech H=94/218 L=500mm Антрацит 3430 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218 L=450mm Антрацит 3402 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218 L=400mm Антрацит 3226 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218 L=350mm Антрацит 3160 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218 L=300mm Антрацит 2950 ден. по ком.