Име ArciTech H=218/94mm Бела
Димензии H=94/218mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-218/94-500-W ArciTech H=94/218mm L=500mm Бела 3794 ден. по ком.
AR-218/94-450-W ArciTech H=94/218mm L=450mm Бела 3662 ден. по ком.
AR-218/94-400-W ArciTech H=94/218mm L=400mm Бела 3554 ден. по ком.
AR-218/94-350-W ArciTech H=94/218mm L=350mm Бела 3480 ден. по ком.
AR-218/94-300-W ArciTech H=94/218mm L=300mm Бела 3250 ден. по ком.

Category: