Име ArciTech H=218/94mm Бела
Димензии H=94/218mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
1516 ArciTech H=94/218mm L=500mm Бела 3430 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218mm L=450mm Бела 3402 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218mm L=400mm Бела 3226 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218mm L=350mm Бела 3160 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/218mm L=300mm Бела 2950 ден. по ком.