Име ArciTech H=218/94mm – Шампањ
Димензии H=94/218mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-218/94-500-CH ARCITECH H=94/218mm L=500mm ШАМПАЊ 3794 ден. по ком.
AR-218/94-450-CH ARCITECH H=94/218mm L=450mm ШАМПАЊ 3662 ден. по ком.
AR-218/94-400-CH ARCITECH H=94/218mm L=400mm ШАМПАЊ 3554 ден. по ком.
AR-218/94-350-CH ARCITECH H=94/218mm L=350mm ШАМПАЊ 3590 ден. по ком.
AR-218/94-300-CH ARCITECH H=94/218mm L=300mm ШАМПАЊ 3250 ден. по ком.

Category: