Име ArciTech H=218/94mm DesignSide – Антрацит
Димензии H=218/94mm L=500,450,400,350,300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / сет водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет DesignSide адаптер 124mm / сет DesignSide конектор / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-218/94-500-DS-А ArciTech 218/94mm L=500mm DesignSide Антрацит 4828 ден. по ком.
AR-218/94-450-DS-А ArciTech 218/94mm L=450mm DesignSide Антрацит 4730 ден. по ком.
AR-218/94-400-DS-А ArciTech 218/94mm L=400mm DesignSide Антрацит 4648 ден. по ком.
AR-218/94-350-DS-А ArciTech 218/94mm L=350mm DesignSide Антрацит 4594 ден. по ком.
AR-218/94-300-DS-А ArciTech 218/94mm L=300mm DesignSide Антрацит 4414 ден. по ком.

Category: