Име ArciTech H=218/94mm DesignSide – Бела
Димензии H=218/94mm L=500,450,400,350,300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / сет водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / сет DesignSide адаптер 124mm / сет DesignSide конектор / сет задни држачи / сет фронт конектори / сет капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-218/94-500-DS-W ArciTech 218/94mm L=500mm DesignSide – Бела 5220 ден. по ком.
AR-218/94-450-DS-W ArciTech 218/94mm L=450mm DesignSide – Бела 5110 ден. по ком.
AR-218/94-400-DS-W ArciTech 218/94mm L=400mm DesignSide – Бела 5022 ден. по ком.
AR-218/94-350-DS-W ArciTech 218/94mm L=350mm DesignSide – Бела 4962 ден. по ком.
AR-218/94-300-DS-W ArciTech 218/94mm L=300mm DesignSide – Бела 4764 ден. по ком.

Category: