Име ArciTech H=250/126mm – Антрацит
Димензии H=126/250mm L=500mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-250/126-500-A ArciTech H=126/250мм L=500mm Антрацит 4680 ден. по ком.

Category: