Име ArciTech H=250/126mm – Бела
Димензии H=126/250mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-250/126-500-W ArciTech H=126/250mm L=500mm бела 5256 ден. по ком.

Category: