Име ArciTech H=250/126mm – Шампањ
Димензии H=126/250mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Линк до каталог МОНТАЖА
Монтирање Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-250/126-500-CH ArciTech Н=126mm/250mm L=500mm 5030 ден. по ком.

Category: