Име ArciTech H=250/126mm DesignSide – Бела
Димензии H=250/126mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / DesignSide адаптер 124mm/ DesignSide конектор / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-250/126-500-DS-W ArciTech 250/126mm L=500mm DesignSide – Бела 6185 ден. по ком.

Category: