Име ArciTech H=250/94mm Антрацит
Димензии H=94/250 L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / 4x релинзи / држачи за релинзи / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-250/94-500-A ArciTech H=94/250 mm L=500mm Антрацит 4460 ден. по ком.
AR-250/94-450-A ArciTech H=94/250 mm L=450mm Антрацит 4304 ден. по ком.
AR-250/94-400-A ArciTech H=94/250 mm L=400mm Антрацит 4176 ден. по ком.
AR-250/94-350-A ArciTech H=94/250 mm L=350mm Антрацит 4088 ден. по ком.
AR-250/94-300-A ArciTech H=94/250 mm L=300mm Антрацит 3826 ден. по ком.

Category: