Име ArciTech H=250/94mm Антрацит
Димензии H=94/250 L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / 4x релинзи / држачи за релинзи / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
1284 ArciTech H=94/250 mm L=500mm Антрацит 4016 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250 mm L=450mm Антрацит 3852 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250 mm L=400mm Антрацит 3734 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250 mm L=350mm Антрацит 3656 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250 mm L=300mm Антрацит 3416 ден. по ком.