Име ArciTech H=250/94mm – Бела
Димензии H=94/250mm L=500,450,400,350,300mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-250/94-500-W ArciTech H=94/250mm L=500mm 4458 ден. по ком.
AR-250/94-450-W ArciTech H=94/250mm L=450mm 4304 ден. по ком.
AR-250/94-400-W ArciTech H=94/250mm L=400mm 4176 ден. по ком.
AR-250/94-350-W ArciTech H=94/250mm L=350mm 4088 ден. по ком.
AR-250/94-300-W ArciTech H=94/250mm L=300mm 3826 ден. по ком.

Category: