Име ArciTech H=250/94mm Бела
Димензии H=94/250mm L=500mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
1213 ArciTech H=94/250mm L=500mm 4016 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250mm L=450mm 3852 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250mm L=400mm 3734 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250mm L=350mm 3656 ден. по ком.
/ ArciTech H=94/250mm L=300mm 3416 ден. по ком.