Име ArciTech H=250/94mm Шампањ
Димензии H=94/250mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-250/94-500-CH ArciTech H=94/250mm L=500mm Шампањ 4482 ден. по ком.
AR-250/94-450-CH ArciTech H=250/94mm L=450mm Шампањ 4204 ден. по ком.
AR-250/94-400-CH ArciTech H=250/94mm L=400mm Шампањ 4076 ден. по ком.
AR-250/94-350-CH ArciTech H=250/94mm L=350mm Шампањ 4098 ден. по ком.
AR-250/94-300-CH ArciTech H=250/94mm L=300mm Шампањ 3726 ден. по ком.

Category: