Име ArciTech H=250/94mm Шампањ
Димензии H=94/250mm L=500mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
1210 ArciTech H=94/250mm L=500mm 3974 ден. по ком.
/ ArciTech H=250/94mm L=450mm Шампањ 3864 ден. по ком.
/ ArciTech H=250/94mm L=400mm Шампањ 3746 ден. по ком.
/ ArciTech H=250/94mm L=350mm Шампањ 3684 ден. по ком.
/ ArciTech H=250/94mm L=300mm Шампањ 3428 ден. по ком.