Име ArciTech H=282/126mm Антрацит
Димензии H=282/126mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
/ ArciTech H=282/126mm Антрацит 4912 ден. по ком.