Име ArciTech H=282/126mm – Бела
Димензии H=282/126mm L=500mm
Финиш Бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-282/126-500-W ArciTech H=282/126mm L=500mm Бела 4851 ден. по ком.

Category: