Име ArciTech H=282/94mm – Антрацит
Димензии H=282/94mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / 4x релинзи / држачи за релинзи / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-282/94-500-A ArciTech H=282/94mm L=500mm Антрацит 4670 ден. по ком.
AR-282/94-450-A ArciTech H=282/94mm L=450mm Антрацит 4508 ден. по ком.
AR-282/94-400-A ArciTech H=282/94mm L=400mm Антрацит 4380 ден. по ком.
AR-282/94-350-A ArciTech H=282/94mm L=350mm Антрацит 4292 ден. по ком.
AR-282/94-500-A ArciTech H=282/94mm L=300mm Антрацит 4030 ден. по ком.

Category: