Име ArciTech H=282/94mm – Бела
Димензии H=282/94mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш Бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / 4x релинзи / држачи за релинзи / задни држачи / фронт конектори / капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-282/94-500-W ArciTech H=282/94mm L=500mm Бела 4630 ден. по ком.
AR-282/94-450-W ArciTech H=282/94mm L=450mm Бела 4476 ден. по ком.
AR-282/94-400-W ArciTech H=282/94mm L=400mm Бела 4348 ден. по ком.
AR-282/94-350-W ArciTech H=282/94mm L=350mm Бела 4260 ден. по ком.
AR-282/94-300-W ArciTech H=282/94mm L=300mm Бела 3998 ден. по ком.

Category: