Име ArciTech H=282/94mm – Шампањ
Димензии H=94/282mm L=500/ 450/ 400/ 350/ 300mm
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 94mm / водилки Actro со целосно извлекување – 40kg носивост / релинзи / држачи за релиниз / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *можнос за среден релинг.
Шифра Опис Цена
AR-282/94-500-CH ArciTech H=94/282mm L=500mm 4662 ден. по ком.
AR-282/94-450-CH ArciTech H=282/94mm L=450mm Шампањ 4508 ден. по ком.
AR-282/94-400-CH ArciTech H=282/94mm L=400mm Шампањ 4380 ден. по ком.
AR-282/94-350-CH ArciTech H=282/94mm L=350mm Шампањ 4402 ден. по ком.
AR-282/94-300-CH ArciTech H=282/94mm L=300mm Шампањ 4030 ден. по ком.

Category: